Sielos draugai

Sielos draugai

Filosofai ir mistikai teigia, kad pažintis su  žmogumi yra nulemta dar prieš tau gimstant. Visi turime daug sielos draugų, tačiau mūsų charakteris ir emocinis bagažas trukdo bendrauti su jais. Ne visi santykiai su sielos draugu harmoningi. Ne visi santykiai su sielos draugu yra ilgalaikiai.Kai kurie žmonės sako, kad mūsų gimininga siela arba antroji pusė buvo sukurta tuo pat metu kaip ir mes, ir jei tik galėtume surasti vienas kitą, gyventume laimingai kartu amžinai. Anksčiau buvo tikimasi, kad, kas beįvyktų, jos liks kartu amžinai, jos įveiks negandas. Laikai pasikeitė. Vis mažiau žmonių gyvena pagal senąjį bendravimo modelį. Jie klauso savo širdies ir instinktų, renkasi ir keičia partnerius, ieškodami tinkamiausio.

Taip kaip mėnulis turi fazes, o žemė metų laikus, taip ir mūsų gyvenimai yra cikliški. Mylėti ar bendrauti per prievartą, kai tu tam nesi pasiruošęs, arba kada tinkamesnis laikas yra apmąstymams vienatvėje, sukels vien tik stresą ir konfliktus.Ieškome tobulojo/tobulosios, kurie patenkintų visus tavo poreikius. Verčiau būk atviras/-a sielos draugams, su kuriais jauti tarpusavio trauką ir suderinamumą.

Rasta internete, autorius nezinomas.

2 Comments

  1. Tikrai sunku surasti tikrą draugą, bet dar sunkiau jį branginti, neišduoti, išsaugoti… Kaip sakoma, geriau vienas tikras draugas nei šimtai pažįstamų…

    Linkiu visiems neradusiems surasti tikrą savo sielos draugą, o radusiems palinkėčiau labai labai jį vertinti ir branginti.

Leave a Reply